Client stories & cases

Bij Activee zijn wij trots op onze klanten. Niet alleen omdat zij een samenwerking met ons aangingen, maar stuk voor stuk ook betere resultaten hebben neergezet. Dit resulteerde in meer succes, groei en omzet. Wij brengen je graag in contact met onze klanten om meer te weten te komen over deze succesverhalen. Weet je niet waar te beginnen? Wij dagen je graag uit in hoe het nog beter kan. Dit begint met een kop koffie.

Inspirerende cases van onze klanten over de samenwerking met ons vind je hieronder terug.

Riksja Travel (MKB)

“Activee verzorgt voor ons de regie, strategie en uitvoering op onze volledige digitalisering en IT. Het bewaken, optimaliseren en verbeteren van onze digitale dienstverlening en kantoorautomatisering te samen met geselecteerde partners en een door Activee gecoacht intern team. Dankzij deze samenwerking maken wij nu betere keuzes op technologie en organisatie verbeteringen waardoor wij meer en sneller klant impact maken. Ook werken wij samen aan het steeds efficiënter en effectiever maken van onze interne IT systemen doormiddel van automatisering, optimalisatie en modernisering.”

Elsevier / RELX (Corporate)

“Activee helpt ons samen met DevOn als gespecialiseerde partner versnellen in onze Agile en DevOps transformaties en verbeterprogramma’s om impact, wendbaarheid, voorspelbaarheid, impact en medewerkerstevredenheid te verhogen. Dit doormiddel van het continue verbeteren met verbetert inzicht, management en team coaching en advies op de volgende stappen gekeken naar onze context, (self-)assessments en de beste industry practices op organisatorisch en technologisch vlak. Activee’s specialisatie zetten wij vooral in om “waste” om te zetten in potentiële waarde voor de organisatie. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat wij nu een eigen raamwerk hebben waarmee wij sneller onze Tech Hubs naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen maken we nu al +2 jaren impact bij verschillende Business Tech organisaties van ons in Europa en Noord Amerika. Dit zowel op afstand als op locatie.”

Erlebe Fernreisen (MKB)

“Activee neemt ons de regie op onze IT en Web omgevingen uit handen. Hierdoor hebben wij meer waarde voor ons geld, maar maken we ook merkbaar het verschil gekeken naar onze competitie. Door de inzet van de juiste technologie, organisatiemiddelen en partners zijn wij klaar voor de toekomst. Dit voor ons bekende label, maar ook onze start-ups. Activee bewaakt, daagt uit en ontzorgt passend bij onze business(es).”

TenneT (Corporate)

“Activee heeft samen met Trivorto er voor gezorgd dat onze IT keten voorspelbaarder werd in het opleveren van software en complexe organisatie en technologie problemen sneller en beter werden opgelost. Activee werd uitgenodigd als partij in een bestaande transformatie om te gaan versnellen op cruciale Tactische Agile DevOps gebieden in de IT organisatie. Zij brachten als partij hierin inzicht, coaching, en passende praktische kennis en kunde om problemen sneller te signaleren en op te lossen. Dankzij de ervaring en de prettige samenwerking met Activee en hun professionele partnerschap met Trivorto hebben wij onze doelen gehaald en kunnen we voor nu leunen op een intern team.”

What is your ambition?

Let us know!