Agile DevOps acceleration

Accelerate 2-3 times faster for a better engineering organization for now and the future.

Wij gebruiken inzicht, industrie benchmarks en vervolgens een eigen bewezen aanpak om twee tot drie keer zo snel te groeien in performance. Tegelijkertijd zorgen wij dat jouw organisatie aantrekkelijker wordt en blijft voor (IT-)specialisten op een duurzame manier.

Maak impact

Wil jij meer en sneller impact maken met je digitale of IT-organisatie door middel van Agile DevOps, maar weet je niet hoe dat te bereiken? Ontbreekt het je aan de juiste Agile DevOps strategie, begeleiding, coaching, of implementatie binnen jouw organisatie? Onze organisatiedeskundigen en specialisten helpen je graag verder. Wat je uitdaging of vraag ook is, wij stappen op ieder gewenst moment in. Wij helpen je graag verder op verschillende manieren:

  • Het ontwerpen van jouw Agile DevOps transformatie strategie.
  • Het adviseren van de juiste organisatievorm en -structuur, passend bij jouw strategie en organisatie.
  • Inzichtelijk maken van volwassenheid, progressie en verbeterpunten in jouw Agile DevOps organisatie. Leer van onze specialisten en zie de blinde vlekken in jouw organisatie.
  • Benchmark jezelf tegenover andere organisaties of teams in dezelfde of andere markten. Leer van leidende industriebenchmarks en ontvang concrete aanbevelingen van ons.
  • Versnellen en begeleiden van Agile en/of DevOps trajecten in elke omvang en vorm. Wij begeleiden jouw organisatie of team naar een hoger niveau.
  • Personeelsbehoud en -werving. Wij helpen je te organiseren voor nu en de toekomst.
  • Agile coaching en training door ervaren organisatiedeskundigen.
    DevOps coaching, training en implementatie door ervaren experts.

What is your ambition?

Let us know!