Werken bij Activee

Alles start met een visie

We verwelkomen je op een uitdagende reis om met onze klanten software van hoge kwaliteit te bouwen die de toekomst van de technologie zal bepalen. Je wordt bij Activee aangenomen als je een professional bent in je vakgebied of het potentieel hebt om dat te worden. Als er iets is waar je naar uit kunt kijken, dan is het snelle groei, meerdere leermogelijkheden, geweldige collega’s en succes.

Je kan je carrière stimuleren doormiddel van ondernemerschap, technische uitmuntendheid en zelfontplooiing. Je bent niet alleen technologiespecialist, je bent ook technologiefacilitator.

Je werkt samen met briljante vakmensen uit het werkgebied, niet alleen op één plaats, maar wereldwijd. Je wordt blootgesteld aan verschillende culturen, teams, netwerken en mogelijkheden en maakt deel uit van iets bijzonders. Wij gaan samen voor meer impact, laat ons jou uitdagen, dan dagen wij onze klanten samen uit.

Klinkt dit interessant? Kijk bij onze vacatures. Staat er geen interessante vacature bij, maar wil je toch uitgedaagd worden? Laat ons jouw ambitie weten onderaan deze pagina.

What is your ambition?

Let us know!